A Coop Angyal három óvodát támogatott

Cégcsoportunknál már hagyomány, hogy évente legalább egy óvoda gyermekeit adománnyal támogatjuk, melyet játékokra, fejlesztő eszközökre fordíthatnak. Idén minél több intézménynek szerettünk volna erre esélyt teremteni, ezért egy nyílt pályázaton versenyeztettük meg az ovikat. A vetélkedés a közösségi oldalunkon zajlott. Minden pályázó egy kreatív fotóval és egy írásos érveléssel szállhatott versenybe, s győzhette meg az olvasókat. Erre nagy szükség is volt, hiszen a győztesekről az olvasók döntöttek. Három kategóriába soroltuk az intézményeket, végül külön-külön hirdethettünk nyertest. Összesen 26 pályázat érkezett és már az elején láttuk, hogy micsoda összefogással, lelkesedéssel, elszántsággal támogatják a szülők, nagyszülők, barátok, és teljes helyi közösségek a gyerekeket. 

A “kis ovi” kategóriában a Losontzi István EGYMI, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium/Kőrösi Úti Autista Óvodai Tagintézmény (Cegléd) győzedelmeskedett és érdemelte ki a 100.000 Ft összegű díjat. 

A “közepes ovi” kategória győztese a Szolnok Városi Óvodák, Szivárvány Tagintézménye lett, és 200.000 Ft-tal gazdálkodhat. 

A “nagy ovi” kategória 300.000 Ft-os dját pedig végül a Virágoskert Óvoda és Bölcsőde (Rákóczifalva) nyerte meg. 

Gratulálunk mindenkinek, aki részt vett a kihívásban, és ezúton is köszönjük a fantasztikus aktivitást!