TALLÉR MÁRKATERMÉKEINK

A „Tallér” termékcsoport a jelenleg még csak kizárólag a TISZA-COOP Zrt. által ellátott boltok számára elérhető regionális COOP sajátmárka. A termékkör forgalmazásához a COOP Szolnok Zrt. azért csatlakozott, mivel úgy látjuk, szükség van az igazi, kis üzemi, házias íz világú, kiváló minőségű termékekre. Ugyanakkor e termékek forgalmazása által támogatni szeretnénk a hazai kis és közepes vállalatméretben működő termelőket.

A cikkek közül néhány korábban is elérhető volt a hálózatunkban a gyártó saját márkaneve alatt (pl.: a Lantos tészta vagy a Nagykun-Hús egyes termékei), mások új elemként jelennek meg a választékunkban. A márkával kapcsolatosan már rövidtávon is az az elvárásunk, hogy összegyűjtse és hatékony kommunikáció révén tömbösítve jelenítse meg azokat az általunk forgalmazott termékeket, amelyek a szokásosnál is magasabb minőséget, háziasabb jelleget, beltartalmat képviselnek.

Jelenleg 95 termék alkotja a Tallér termék családot, ezek jellemzően házi savanyúságok, tészták, húskészítmények, füstölt áruk, tejtermékek.