Jász-Nagykun-Szolnok megye székhelyének, Szolnok városának legcsodálatosabb részén, a Tiszaligetben helyezkedik el a cégcsoportunk tulajdonában lévő Üdülő és Oktatóközpont. A szobák klimatizáltak és fűthetőek. Az oktatóközpont közös helyiségében billiárdasztal, kertjében bográcsozási lehetőség várja a vendégeket. A ház előtt ingyenes parkolási lehetőség van. A földszinten teljesen felszerelt konyha áll rendelkezésre. A földszinten található hatvan fős előadóterem kiválóan alkalmas csapatépítő programok és családi rendezvények helyszíneként is. Az üdülő ideális kiinduló pontja lehet a kerékpáros és vízi túráknak, kirándulásoknak. Az üdülőtől 50 m-re található a szolnoki Termálstrand és Élményfürdő, mely most esik át egy nagyszabású felújításon. Az üdülő mellett található a Tiszavirág Gyaloghíd, melyen átsétálva néhány perc alatt elérhető Szolnok belvárosa. No, és ne feledkezzünk el a Tiszáról, ahol a horgászok az év bármely szakában csalit vethetnek a harcsáknak, pontyoknak.

Debreceni
szoba

2 db ágy (franciaágy elrendezés), éjjeli szekrények, a szobában asztal, szék, televízió található. A szobához nagy erkély tartozik. A szobához fürdőszoba, wc tartozik. Ebben a szobában szauna is található.

Székesfehérvári
szoba

2 db külön álló ágy, éjjeli szekrények, a szobában asztal, szék, televízió található. A szoba franciaerkélyes. A szobához fürdőszoba, wc tartozik. A szobához tartozó előtérbe beépített szekrény található.

Győri
szoba

2 db ágy (franciaágy elrendezés) 2 személyes kanapé (teljes értékű fekvőfelület), éjjeli szekrények, a szobában asztal, szék, televízió található. A szoba franciaerkélyes. A szobához fürdőszoba, wc tartozik. A szobához tartozó előtérbe beépített szekrény található.

Szolnoki
szoba

2 db ágy (franciaágy elrendezés) 2 személyes kanapé (teljes értékű fekvőfelület), éjjeli szekrények, a szobában asztal, szék, televízió található. A szoba franciaerkélyes. A szobához fürdőszobawc tartozik. A szobához tartozó előtérbe beépített szekrény található.

ÜDÜLŐ- ÉS OKTATÓKÖZPONT INFORMÁCIÓ

Minden, a létesítménnyel kapcsolatos kérdéssel szíveskedjenek munkatársunkat az alább felsorolt elérhetőségeken keresni:


Kovácsné Nagy Judit: +36-30-219-4146
titkarsag@coopszolnok.hu