Modern boltot adtunk át Bugyi lakóinak is

Coop Bugyi

A Bugyi nagyközség központjában működő COOP Szupermarketet eddig is szívesen látogatta a település lakossága. A COOP Szolnok Zrt. által üzemeltetett egység felújítása mellett döntöttünk, így átmenetileg zárva tartottunk. A projekt 2018. június 14-én indult, és augusztus 2-án nyitotta meg újra kapuit az üzlet.

Vásárlóink másfél hónapnyi türelmét egy kívül-belül teljesen felújított bolttal igyekeztünk meghálálni. A felújítás során most is követtük a boltmegújítási program alapvető stratégiai és arculati elemeit. Ennek eredményeképpen a településképbe illeszkedő üzletet adtunk át, korszerűsített, hatékony energiagazdálkodású technológiával, praktikusan berendezett, vevőbarát eladótérrel, gondosan összeállított választékkal, modern kasszákkal, energiatakarékos világítással és hűtőkkel, letisztult arculattal.

Bolthálózatunkban újdonságként a péksarokban nemcsak a Fornetti, de a Lipóti Pékség helyben, frissen sült péktermékeit is megvásárolhatják.

A nyitás napján érezhető volt, hogy a COOP a helyi lakosság számára bizony nélkülözhetetlen helyszíne a napi bevásárlásnak, ezért nagy izgalommal várták már az augusztus 2-át. Hálás vásárlóink számára nyitási akcióval készültünk, és célunk, hogy az újra-nyitást követően a vevői igényeket a lehető legnagyobb mértékben figyelembe véve szolgáljuk régi és új vevőinket egyaránt. Köszönjük, hogy Bugyi nagyközségben is nálunk vásárolnak!