Újra pezsgő kereskedelmi élet a Gyöngyházban – COOP Szupermarket nyílt a gyöngyösi plázában

A Gyöngyös szívében, mintegy másfél éve üresen álló élelmiszer boltnak a COOP Szolnok Zrt. lett az új gazdája. A növekvő pályán álló cégcsoport – a fejlesztési programjának megfelelően – a legmagasabb, szuper kategóriájú, széles választékkal rendelkező üzletet nyitott a Gyöngyházban.

A termékpalettán belül jelentős súllyal képviseltetik magukat a friss, a kényelmi- és reform cikkek, az adott összetevőkre érzékenyeknek, és életmódjuknak megfelelően tudatosan táplálkozó fogyasztóknak szánt speciális áruk (gluténmentes, cukormentes, laktózmentes termékek), a kész- és félkész élelmiszerek. Az időszűkében levőknek nyújtanak gyors megoldást a hidegkonyhai készítmények, a frissen-helyben készült grillezett fogások, frissensült pékáruk, kávé féleségek. A boltba lépve széles friss zöldség- és gyümölcsválasztékkal találkozhatunk, megtalálható a COOP-ra jellemzően olcsó friss tőke- és baromfihús paletta, továbbá a tejtermék hűtők, csemegepultok is bő alternatívát biztosítanak. Természetesen a mintegy 7000 cikkelemmel újra nyitó boltban az vegyi- és papír áruk, italok, iparcikkek is helyet kaptak.

Érdemes vásárlás közben kicsit nézelődni is, hiszen a tágas és kényelmes eladótérben sétálva gyönyörködhetünk a Gyöngyös épített és természeti szépségeit bemutató fotósorozatban, mely Kalácsi René, helyi fotóművész jóvoltából díszíti a boltot. A megújult üzlet 2018. június 28-án nyitotta meg a kapuját, és mint egy igazi „jó szomszéd”, a hét minden napján várja vásárlóit Gyöngyös központjában, a Gyöngyház pláza földszintjén.