Szolnokra érkezik a Tejkamion!

A 2017-es évhez hasonlóan, a Tejkamion 2018-ban is közel 80 helyszínre fog eljutni. Szenzációs hír, hogy Szolnokra is eljuthat ez a program, melynek a COOP Szolnok Zrt. 100. számú Széchenyi ABC-je, közismert nevén a “Zöld ABC” ad otthont 2018. április 14-15-e hétvégéjén. 

Az érdeklődők a program során megismerhetik a tej útját: öt különböző interaktív élményállomás segítségével szerezhetnek hasznos ismereteket arról, hogyan jut el a magyar tej a bocitól a boltok polcaira.

Az edukatív előadásokon, vetítéseken kívül játékos feladatok színesítik az élményt, melyekhez a kiváló dietetikus szakembereken kívül a legmodernebb technika is párosul: applikációk, tabletek, kiterjesztett valóság (AR) teszi még élvezetesebbé a tanulást. Ráadásul az igazán kíváncsiak még a tehénfejést is kipróbálhatják, így garantált az élménydús szórakozás. Valamennyi állomáson, a feladat sikeres teljesítése után egy Tejszív pecsét is jár. Öt darab kigyűjtése során, lehetőség nyílik megpörgetni a Tejszív szerencsekereket, mellyel értékes ajándékok is gazdára találnak.

A Tejkamion a hétvégéken sem pihen, egészen a nyári szünet kezdetéig úton lesz. A Tej Szakmaközi Szervezet és Terméktanács kiemelt céljának tekinti a gyermekek és a fiatalok tej- és tejtermékfogyasztásra ösztönző nevelésének támogatását, így a helyszínek nagy többségét általános iskolák teszik ki, szinte a teljes országot lefedve.

A Tejkamion látogatását kiegészíti a jól ismert hazai Mizo jelenléte, bolti kóstoltató programja és ajándék tejtermékei az aznap 3000 Ft fölött vásárlók részére. Nagyszerű hétvégi program ez kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Minden érdeklődőt szeretettel vár a Tejkamion, a COOP Szolnok Zrt és a Mizo!

Forrás és további részletek: http://tejsziv.hu/