NYERŐ MÁRKÁK!

Töltsd fel a kódot és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Andante ostyát, és nézd meg, milyen kódot rejt a csomagolás belseje. Regisztrálj az andantefamily.hu weboldalon, és töltsd fel a kódot!

Napi és havi nyeremények a játék időtartama alatt:
– naponta 1 db „Tiltott sziget” elnevezésű családi társasjáték (a nyereményjáték során összesen 91 db-ot sorsolunk)
– havonta 1 db 100.000,-Ft. értékű vásárlási utalvány, mely a nyertes által választott élelmiszer kereskedelmi hálózatban vásárolható le (a nyereményjáték során összesen 3 db-ot sorsolunk)

A játék végén külön sorsolás útján egy nyertes nyeri meg a fődíjat: 1 millió Ft készpénzt (a nyeremény készpénzben kerül átadásra, amit a nyertes szabadon felhasználhat).

A nyereményjáték időtartama: 2021. 05. 01. – 2021. 07. 30.
Részletek, játékszabályzat, regisztráció: https://andantefamily.hu/

Nyerj 5 milliót!

Vásárolj promóciós csomagolású Pöttyös termékeket, regisztrálj a pottyos.hu weboldalon, és töltsd fel a csomagolás belsejében található kódot!
Vegyél részt az online ajándékok, az óránkénti nyerőidőpontos nyeremények, a heti nyeremények és a főnyeremény sorsolásán! Több mint 2400 szuper nyeremény fog gazdára találni!

Részletek, játékszabályzat és regisztráció: https://pottyos.hu/nyerj/
A játék 2021. május 1-jétől augusztus 8-áig tart.

COOP KLUB PARTNERKEDVEZMÉNYEK

A Coop üzletlánc hűséges vásárlói számára újabb kedvezményeket nyújt. A garantált hűségutalvány, a kedvezményes törzsvásárlói árak és egyedi promóciók mellett elindult a Coop Klub Partnerprogram is, melynek keretében, vásárlóink számos partnerünknél 5-35% kedvezménnyel vehetik igénybe partnereink szolgáltatásait, termékeit.

Részletek: http://www.coop.hu/coop-klub/coop-klub-partnerkedvezmenyek/