A nyereményjáték lezárult! A nyerteseket írásban is értesítjük. Nyereményükhöz gratulálunk!

COOP 22ÉLMÉNY22BEN

Vásárolj 2021. december 8 – 2022. január 11. között alkalmanként, egy összegben legalább 5.000 Ft értékben a COOP Szolnok Zrt. cégcsoport által üzemeltetett (a COOP Szolnok Zrt. és az Eger és Vidéke COOP Zrt.) Coop Mini, Abc, Szuper üzletekben, és nyerd meg az értékes élmények egyikét. A vásárlást igazoló blokkot olvasható névvel, címmel és telefonszámmal ellátva dobd be a boltokban található szerencsedobozba, vagy küldd be a COOP Szolnok Zrt. címére (5008. Szolnok, Krúdy Gyula utca 108.), hogy részt vehess a 2022. február 10-én tartandó nyereménysorsolásunkon. Több blokk, nagyobb esély!

JÁTÉKTERV – RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT

 1. A nyereményjáték elnevezése: „22ÉLMÉNY22BEN” (a továbbiakban: Játék)
 2. A Játék szervezője: COOP Szolnok Kereskedelmi Zártkörűen Működő Részvénytársaság, 5008 Szolnok, Krúdy Gyula út 108. (a továbbiakban: Szervező)
 3. A Játékban résztvevő személyek: A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik (továbbiakban: Játékos).
 4. A Játék időtartama: A Játék 2021.12.08 – 2022.01.11-ig tart. A Játékban az adott bolt napi zárásáig lehet részt venni. A termékek vásárlásának, azaz a Játékba nevezett blokk dátumának szintén a Játék időtartamán belül kell esnie. Postai úton történő nevezés esetén a blokkok beérkezési határideje 2022. január 14.
 5. A játékban résztvevő boltok: COOP Szolnok cégcsoport (azaz a COOP Szolnok Zrt. és az Eger és Vidéke COOP Zrt.) minden élelmiszerboltja.
 6. A nyereményjátékban való részvétel feltétele és menete: A vásárló alkalmankénti, legalább 5000 Forint végösszegű vásárlását igazoló blokkra írja rá nevét, címét, telefonszámát, majd a blokkot dobja be a boltban található Szerencsedobozba, vagy postai úton küldje meg a Szervező 2. pontban meghatározott címére.
 7. Sorsolás: A nyeremények sorsolása közjegyző és egy – a Szervező által kijelölt – háromtagú sorsolási bizottság jelenlétében történik hagyományos, kézi sorsolással. A nyereményeket a 12. pontban meghatározott sorrendben sorsolják ki. A Szervező az általa ellátott valamennyi Coop üzletbe kihelyezi a játék időtartamára a lezárt és üres nyereménydobozokat. A játék zárónapját követően a szervező összegyűjti a nyereménydobozokban lévő vásárlási blokkokat és azokat átadja számolatlanul a sorsolási bizottságnak, aki lezárt zsákokban tartja a sorsolás időpontjáig. A sorsolás megkezdésekor a sorsolási bizottság közjegyző jelenlétében bontja fel a vásárlási blokkokat tartalmazó zsákokat és azok tartalmát beleönti egy sorsolásra alkalmas keretbe.
 8. A sorsoláson érvénytelen blokk húzása esetén nyereményenként 10 póthúzás történik. A póthúzást mindaddig folytatni kell, amíg az adott nyereményre érvényes blokk kerül kihúzásra, de egy-egy nyereménynél a póthúzás nem lehet több 10-nél. Érvénytelen az olyan vásárlási blokk, melyen nem éri el a vásárlás értéke az 5.000,- Ft-ot, nem a részt vevő Coop üzletekben történt a vásárlás, nem a meghirdetett időtartam alatt történt a vásárlás, nem olvasható a pályázó pontos neve, pontos címe és telefonszáma.
 9. A sorsolásról jegyzőkönyv készül. A sorsolást 2022. február 10. napján 10:00 órakor bonyolítja le a Szervező 2. pontban meghatározott székhelyén, melyről a közjegyző okiratot készít.
 10. A nyertesek értesítése: A Szervező a nyertest a sorsolást követő 3 munkanapon belül telefonon és postai úton írásban értesíti.
 11. A nyeremény átadása: Szervező biztosítja a lehetőséget, hogy a nyertes a nyereményt a nyertes blokkon szereplő boltban átvehesse. A nyereményt a boltvezető adja át a nyertesnek, előzetes kapcsolatfelvétel után abban az üzletben, ahol a vásárlás történt. Erről átadás-átvételi jegyzőkönyv készül. A nyeremények átadása a sorsolást követő 90 napon belül történik meg, átvételi elismervény ellenében. A nyertes azonosítása személyazonosító igazolvány és adóazonosító jel felmutatásával történik.
 12. Nyeremények:

 

Sorszám (Nyeremény-osztály)

Nyeremé-nyek

(db)

Nyeremény megnevezése

Nyeremény értéke (Bruttó, Ft)

Összesen (Bruttó, Ft)

1.       

1

„Feledhetetlen családi nyaralás!

Hogy hová, és mikor? Döntsétek el Ti!”

AJI “Startutazás” ajándékkártya + doboz

301.950

301.950

2.       

1

„Hangolódjatok egymásra egy kényeztető wellness hétvégén!”

AJI Megszemélyesített ajándékkártya + doboz (Beváltó helyek: Fried Kastély Szálloda **** és Étterem, Martfű Termál Spa, Főnix Medical Wellness Resort, Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Forever Resort, Anna Grand Hotel, Hotel Ipoly Residence)

121.950

121.950

3.       

1

„Kirándul a család! Lubickoljatok az élményekben!”

AJI Megszemélyesített ajándékkártya + doboz (Beváltó helyek: Fried Kastély Szálloda **** és Étterem, Martfű Termál Spa, Főnix Medical Wellness Resort, Teleki-Degenfeld Kastélyszálló**** Forever Resort, Anna Grand Hotel, Hotel Ipoly Residence, HOTEL APHRODITE)

81.950

81.950

4.       

1

„Váltsd valóra legmerészebb álmaid! Aktív kikapcsolódás a legbátrabbaknak!”

2022 “Adrenalin” doboz

47.481

47.481

5.       

2

„Balatoni romantika – az érzelmek hullámán”

2022 “Aktív Pihenés” doboz

28.490,5

56.981

6.       

2

„Ínyenc programok a gourmet kalandok szerelmeseinek”

2022 “Ínyencek Asztala” doboz

25.640,5

51.281

7.       

2

„Koncert élmény – feledhetetlen emlék”

2022 “Kultúra” doboz

15.181

30.362

8.       

4

„Vár a kalandpark! Aktív kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak”

2022 “Családi Móka” doboz

12.331

49.324

9.       

3

„Szabadulj ki a hétköznapokból –

és a szabadulószoba fogságából!”

2022 “Hobbi” doboz

12.331

36.994

10.    

5

„Töltődj fel! nyerj “Energia” ajándékkártyát!”

2022 “Energia” kártya

9.490,6

47.453

Összesen:

22 db

  

825.726

A nyereményeket az FDB Kft. által kibocsátott AJI Ajándékkártya vagy Feldobox csomag formájában kapják meg a nyertesek. A Startutazás ajándékkártyát kizárólag az utazási iroda saját szervezésű útjaira lehet felhasználni. Az ajándékutalvány felhasználásának idejét, módját az érvényességi időn belül a Játékos választhatja ki az ajándékutalványt kibocsátó kínálatából, a foglaltság és az aktuális árak figyelembevételével, mely feltételekről az utalvány kibocsátója részletesen tájékoztatja a Játékost. A nyeremények készpénzre nem válthatók, az érvényességi idő végégig fel nem használt összeg elveszik. A nyereményekkel kapcsolatosan a nyertesnek adófizetési kötelezettsége nem keletkezik, minden adófizetési kötelezettség a Szervezőt terheli.

 1. Adatkezelés: A Szervező a Játékos által önkéntesen megadott adatokat a Szervező Adatkezelési Szabályzata szerint kezeli, mely elolvasható a http://www.coopszolnok.hu/adatvedelmi-tajekoztato/ A Játékos hozzájárul, hogy a Szervező a pályázó személyes adatait az adatkezelési szabályzata alapján kezelje.

Játékos a részvétellel hozzájárul ahhoz, hogy a Szervező a Játék lebonyolítása céljából díjmentesen kezelje a részvétel során megadott adatokat. A kért adatok:

az Ön azonosítása és elérhetősége (telefonszám, név, cím), valamint

a nyereményjátékban való részvétel igazolása (vásárlást igazoló blokk).

A nyeremény átvételénél kért adatok:

személyazonosító igazolvány szám és adóazonosító jel

Az adatok megadása nélkül a Játékban való részvételre nincs lehetőség. Az adatkezelés jogszabályon alapul, ahol az adatkezelés feltétele a Játékos hozzájárulása. A Játékban való részvétel önkéntes. Az Adatkezelő az adatokat harmadik személyek részére – az adatfeldolgozókon kívül – nem továbbítja.

 1. A Szervező 90 napon belül végelszámolást készít, és megküldi a NAV részére.

Szolnok, 2021. november 15.