A Coop Mikulás idén visszatér!

A hagyományokat folytatva 2021-ben – egy év kényszer kihagyás után – immáron tizennegyedik alkalommal indul útjára a Coop Mikulás kisvonat Szolnok Megyei Jogú Város, a Szolnoki Sportcentrum Nonprofit Kft. és a COOP Szolnok Zrt. együttműködésében. A rendezvény idén is két napos, és az Adventi Falu programjait kiegészítve színesíti a városi rendezvényt, és okoz reményeink szerint ismét örömet a gyermekeknek.


A kisvonat körjáratban közlekedik, a Szolnoki Sportcentrum szervezésében működő Adventi Falu (Szolnok, Kossuth tér) területéről (Városháza) indul és oda érkezik vissza.


A kisvonat menetrendje:
2021. december 5. (vasárnap) és 6. (hétfő): 15:00-19:00


A kisvonaton térítésmentesen lehet utazni. A korábbi években már megszokott vásárlási értékhez kötött karszalagos rendszer helyett idén érintkezésmentes megoldással igazolhatjuk az utazás feltételének teljesítését. A kisvonat kipróbálásának feltétele nem más, mint hogy az utazó, vagy annak felnőtt kísérője a Coop Klub tagja, azaz Coop törzsvásárló legyen, és felszálláskor a mobiltelefonján felmutassa a letöltött Coop Klub mobil applikációt, vagy ennek hiányában a hagyományos plasztik törzsvásárlói kártyát. Aki még nem Coop törzsvásárló, annak sem kell csüggednie, mert az ország bármely Coop élelmiszerüzletében igényelheti, azt díjmentesen, azonnal kezébe veheti új Coop Klub kártyáját, és élhet annak minden előnyével, a törzsvásárlói kedvezményekkel, kuponokkal egyaránt. A személyes kontaktusok számának csökkentése miatt a Mikulás idén otthon hagyja a segítőit is, de rá most is lehet majd számítani. Minden utast arra kérünk, hogy felszállás előtt, utazás során és leszálláskor is tartsanak biztonságos védőtávolságot, és a 6 évesek, vagy annál idősebbek mindenképpen viseljenek orrot és szájat eltakaró maszkot.

A kisvonat a szolnoki programhoz hasonlóan Debrecenben és a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt-vel karöltve Gyöngyösön is útra kel. A részletek megtalálhatók az alábbi plakátokon.

A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják.