COOP Séftúra országszerte 31 boltunknál idén is

Kedves Vásárlóink már megszokhatták, hogy minden évben boltjainknál kis meglepetés rendezvényeken vehetnek részt. A „Coop Partyk” a napi bevásárlást varázsolták kicsit mássá gyermekprogramokkal, nyeremény játékokkal, kóstolókkal. Míg a szülők bevásároltak a gyerekek játszhattak, arcot festethettek, kézműves foglalkozásokon vehettek részt, ugrálhattak a Coop légváron, majd a család együtt nézhette meg az aktuális színpadi produkciót. 


Az előző évtől a boltjainknál új meglepetéssel is kedveskedtünk régi és új vevőinknek. A már megszokott és várt gyermekprogramokon és nyereményjátékokon kívül élő főző show várta az érdeklődőket. Németh Ádám és Wirgha Márk, a Coop séfjei könnyen elkészíthető, mégis újszerű és különleges ételeket készít a boltok polcain fellelhető alapanyagokból, hozzávalókból. A háziasszonyok (és természetesen a főzés iránt érdeklődő urak is) új praktikákat, különleges fogásokat, egyszerű mégis látványos tálalási módokat leshetnek el a sztárséfektől. Az idén ezen újra „kevertek” egyet a séfjeink. Új ételsorral, könnyű nyári egészséges és „mentes” ételeket készítenek „piknik hangulatban. Az ételek alapanyagainál elsődleges szempont, hogy az egészséges életmód kerüljön a középpontba, illetve, hogy lehetőleg az idény-zöldségek, gyümölcsök és a bolt polcairól származó termékekből készüljenek az egészséges és finom fogások. Ezúttal külön figyelmet fordítunk a környezetvédelemre és a kínáló tálak esetében igyekszünk mellőzni a műanyag termékeket.

A gyermekek részére egyedi foglalkoztató füzetet készítünk, melyek akár a rendezvényen színezhetőek, elvihetőek. Az ételkészítéssel és a Coop termékekkel kapcsolatos memória játék, kirakó is készül. 


A legkisebbeket a mini játszótér várja: „piknik” játékokkal – minigolf, ugróiskola, lengő teke, petangue és a már megszokott műanyag játékok.


A színpadi játékokban újra használható a fakanál dal (ami kimondottan erre a programra készült) illetve a játékok és a kvíz kérdések is a főzés, és a Coop boltban megvásárolható alapanyagok körül forognak. A műsorvezető természetesen a játékokon kívül továbbra is ismerteti a napi és aktuális akciókat, promóciókat, nyereményjátékokat.

Tartsanak velünk idén is a COOP Szolnok Zrt. 31 üzleténél, kövessék az eseményeket Facebook oldalunkon és csatlakozzanak Facebook eseményünkhöz is!