Kategória győzelem és különdíj a 2018. évi “Az Év Boltja” versenyen

Az év boltja

Az Élelmiszer szaklap idén negyedszer hirdette meg Az Év Boltja versenyt. A megmérettetés célja az volt, hogy 2018-ban is megtalálják Magyarország meghatározott szempontok szerint legkiválóbb élelmiszert és egyéb FMCG-termékeket kínáló üzleteit, illetve, hogy a vásárlóbarátság, az árukínálat, a fenntarthatóság, a szolgáltatások színvonala, az üzlet belső kialakítása, különleges megoldásainak és szolgáltatásainak figyelembevételével felhívja a figyelmet a legkiemelkedőbb kereskedelmi egységekre. A versenyre 10 főkategóriában lehetett nevezni. A COOP Szolnok Zrt. a 622. számú (Debrecen, Jerikó út) boltját indította a Szupermarket kategóriában.

A 2017. novemberében, teljes felújítást követően újranyitott üzlet nagy örömünkre megnyerte a kategóriáját, a nevezett szupermarketek között 2018-ban Az Év Boltjává választották. Külön megtiszteltetés számunkra, hogy a Sole-Mizo Zrt. “Hűtött tejtermék” különdíját is boltunknak ítélték. 

A díjakat és munkánk elismerését ezúton is köszönjük. Köszönjük elsősorban mindazoknak a munkatársaknak, akik a bolt felújítási koncepcióját megálmodták, bolti kollégáinknak, akik ehhez nélkülözhetetlen segítséget és támogatást adtak, és akik folyamatos, magas színvonalú munkát végeznek az üzletben. Köszönet mindazoknak, akik a műszaki tartalmat biztosítják a zavartalan működéshez, és természetesen köszönet minden hűséges régi, és új vásárlónknak, akik nap, mint nap örömmel látogatnak el üzletünkbe. A COOP Szolnok Zrt-nél azonban tudjuk jól, hogy ez nem kizárólag egyetlen egység érdeme, hanem a teljes COOP Szolnok csapat munkájának eredménye, 154 bolt és mintegy 1750 munkatárs törekvése, harmonikus közös munkája. A díj egy olyan pozitív visszajelzés, mely megerősít minket boltfejlesztési programunk folytatásában, a tervezett fő irányvonalak megtartásában. Ebben az évben további üzleteket nyitunk, több meglévő egységet felújítunk vásárlóink reménybeli megelégedésére, mert tudjuk, az igazi elismerés az, ha vevőink visszatérnek hozzánk, és jó szomszédként találkozhatunk velük a COOP Szolnok Zrt. boltjaiban.