ELBŰVÖLŐ KÉNYEZTETÉS - Gyűjtsd a pontokat a Billerbeck minőségért!

BAJNOKOK JÁTÉKA

Vásárolj legalább 1 db Gillette vagy Head&Shoulders vagy Old Spice terméket a Coop üzletek valamelyikében, és töltsd fel a számlád AP-kódját a bajnokokjateka.hu weboldalra!

Ha a számlán nem szerepel a pontos termékmegnevezés, csak a GYŰJTŐ szó, akkor kérj a vásárlásodról saját nevedre szóló részletes áfás számlát, mert nyertességed esetén azt is be kell mutatnod az eredeti GYŰJTŐ számlával együtt.

Nyerd meg értékes nyereményeinket 2021. június 1. és július 15. közötti vásárlásaiddal:
– naponta 1 db ajándékcsomagot
– hetente 1 db SHARP 43BN5EA 109 cm-es 4K UHD Android LED TV-t, Harman Kardon hangszórókkal

Regisztráció, blokkfeltöltés és részletes játékszabályzat: https://www.bajnokokjateka.hu/

INDULJON VIDÁMAN A REGGEL!

Ha már a Coop Klub tagja vagy, iratkozz fel törzsvásárlói hírlevelünkre, frissítsd adataidat és részt vehetsz sorsolásunkon, melyen most egy Ariete Moderna piros reggeliző szettet nyerhetsz! Ha még nem vagy tag, de szeretnél nyerni, akkor igényelj Coop Klub törzsvásárlói kártyát egyik üzletünkben, majd regisztrálj itt hírlevelünkért és máris esélyt kapsz a nyerésre!

A regisztrációnál kötelező megadni a vezetéknevet, a keresztnevet, az e-mail címet (ahova a hírlevelünket várod) és a Coop Klub kártyaszámot.

A promóció időtartama: 2021. május 26. – 2021. június 28.

A sorsolás időpontja: 2021. június 30.

Nyeremény: 1 db Ariete Moderna piros reggeliző szett

Regisztráció és részletes játékszabályzat: https://www.coop.hu/nyeremenyjatek-regisztracio

Töltsd fel a kódot és nyerj!

Vásárolj promóciós csomagolású Andante ostyát, és nézd meg, milyen kódot rejt a csomagolás belseje. Regisztrálj az andantefamily.hu weboldalon, és töltsd fel a kódot!

Napi és havi nyeremények a játék időtartama alatt:
– naponta 1 db „Tiltott sziget” elnevezésű családi társasjáték (a nyereményjáték során összesen 91 db-ot sorsolunk)
– havonta 1 db 100.000,-Ft. értékű vásárlási utalvány, mely a nyertes által választott élelmiszer kereskedelmi hálózatban vásárolható le (a nyereményjáték során összesen 3 db-ot sorsolunk)

A játék végén külön sorsolás útján egy nyertes nyeri meg a fődíjat: 1 millió Ft készpénzt (a nyeremény készpénzben kerül átadásra, amit a nyertes szabadon felhasználhat).

A nyereményjáték időtartama: 2021. 05. 01. – 2021. 07. 30.
Részletek, játékszabályzat, regisztráció: https://andantefamily.hu/

Nyerj 5 milliót!

Vásárolj promóciós csomagolású Pöttyös termékeket, regisztrálj a pottyos.hu weboldalon, és töltsd fel a csomagolás belsejében található kódot!
Vegyél részt az online ajándékok, az óránkénti nyerőidőpontos nyeremények, a heti nyeremények és a főnyeremény sorsolásán! Több mint 2400 szuper nyeremény fog gazdára találni!

Részletek, játékszabályzat és regisztráció: https://pottyos.hu/nyerj/
A játék 2021. május 1-jétől augusztus 8-áig tart.

COOP KLUB PARTNERKEDVEZMÉNYEK

A Coop üzletlánc hűséges vásárlói számára újabb kedvezményeket nyújt. A garantált hűségutalvány, a kedvezményes törzsvásárlói árak és egyedi promóciók mellett elindult a Coop Klub Partnerprogram is, melynek keretében, vásárlóink számos partnerünknél 5-35% kedvezménnyel vehetik igénybe partnereink szolgáltatásait, termékeit.

Részletek: http://www.coop.hu/coop-klub/coop-klub-partnerkedvezmenyek/