Tisztaságból Jeles!

Tisztaságból jeles és Mastercard 10%-os kedvezmény akció

Vásárolj legalább 1 db Ariel, Lenor vagy Jar terméket az akció ideje alatt a megjelölt Coop üzletek valamelyikében! Töltsd fel vásárlásod blokkadatait a www.tisztasagboljeles.hu weboldalra, vagy küldd el sms-ben a 06 30 344 4672 nem emeltdíjas mobilszámra. Játssz naponta, és nyerd meg a heti vagy napi nyeremények egyikét!

Ha promo+ emblémával megjelölt Coop üzletekben vásárolsz, és egyes akciós Ariel, Lenor, Jar termékek árát Mastercard® vagy Maestro® bankkártyával fizeted, 10% kedvezményt kapsz a vételárból! Az árakció részleteiről, áruházanként az akciós termékekről és a kedvezményes időszakokról további információ az alábbi linkre kattintva érhető el.

Tisztaságból jeles és Mastercard 10% kedvezmény akciók időtartama: 2020. szeptember 02 – 30.

Részletek és játékszabályzat: tisztasagboljeles.hu

Játssz és nyerj a Győri Édessel!

Gyűjtsd a promóciós Győri Édes csomagoláson található kódokat, és töltsd fel a www.gyoriedes.hu oldalon! Már egyszeri vásárlással is megnyerheted a napi és heti nyereményt, vagy akár a fődíjat is.

Fődíj: Hyundai Kona Comfort Hybrid
Heti nyeremény: 3 x 120 000 forint értékű wellness hétvége
Napi nyeremény: 30 000 forint értékű egyedi Győri Édes Feldobox ajándékkártya

A játék időtartama: 2020. szeptember 2. – 2020. november 24.

Vidd el az 5 milliót!

Keresd a négylevelű promóciós csomagolású Pöttyös Túró Rudit, Gurut és Fitt Túró Rudit, majd regisztrálj a pottyos.hu weboldalon, és a csomagolás belsejében található kódot töltsd fel!

Már 1 kód feltöltésével indulhatsz az Óránkénti nyeremények egyikéért (Pöttyös matrac, Pöttyös kulacs, Pöttyös fülhallgató, Pöttyös törölköző, Pöttyös tornazsák), 5 kód feltöltésével a Hetente kisorsolásra kerülő nyereményért (Apple Watch series 5 GPS vagy Neuzer trekking kerékpár vagy Xiaomi elektromos roller), és 10 kóddal pedig a Fődíjért, mely 1*5.000.000ft.

A játék időtartama: 2020. július 1. – szeptember 20.

További részletek, nyeremények és játékszabályzat: pottyos.hu

COOP KLUB PARTNERKEDVEZMÉNYEK

A Coop üzletlánc hűséges vásárlói számára újabb kedvezményeket nyújt. A garantált hűségutalvány, a kedvezményes törzsvásárlói árak és egyedi promóciók mellett elindult a Coop Klub Partnerprogram is, melynek keretében, vásárlóink számos partnerünknél 5-35% kedvezménnyel vehetik igénybe partnereink szolgáltatásait, termékeit.

Részletek: http://www.coop.hu/coop-klub/coop-klub-partnerkedvezmenyek/