moments

TÖLTSD FEL A KÓDOT ÉS NYERJ

Vásárolj Moments szeletet üzleteinkben és nyerj!

Keresd a tavaszi promóciós (piros FIAT 500-as autós) csomagolású Moments szeleteket, és nézd meg milyen kódot rejt a csomagolás belseje. Regisztrálj a kódfeltöltéshez a https://www.momentsostya.hu/nyeremenyjatek/ oldalon. A regisztráció menüpontra kattintva, hozd létre a saját MOMENTS profilodat, vagy regisztrálj Facebookkal. Miután regisztráltál, lépj be a felhasználóneved és jelszavad segítségével, majd töltsd fel a csomagolásban talált kódot. A rendszer azonnal jelzi, ha a szerencsések egyike vagy! De ha nem nyertél, akkor se szomorkodj, mert továbbra is versenyben vagy a fődíjért, a menő Fiat 500-as gépkocsiért! Sőt, tölts fel egy újabb kódot és növeld az esélyeidet, nyerd meg a fődíjat vagy az értékes ajándékok egyikét!

Nyeremények:

  • Fődíj: 1 db fiat 500
  • Havonta: 1db páros Wellness hétvége az Avalon Resort&Spa-ban
  • Hetente: 1db okostelefon – iPhone XR
  • Naponta: 1db napi fesztiváljegy – egy szabadon választott magyar fesztiválra

Promóciós időszak: 2019.03.18. – 2019.06.16.
Részletek, játékszabályzat, kódfeltöltés: https://www.momentsostya.hu/nyeremenyjatek/

berl

ÚJ ÉLMÉNYEK A KONYHÁBAN!

Vásároljon az akció ideje alatt bármely Promo+ emblémával ellátott Coop üzletben és minden elköltött 1000 Ft után 1 db hűségpontot kap a pénztárnál. Gyűjtsön össze 10 pontot, a pontokat ragassza be a gyűjtőfüzetébe és szerezze meg 50% kedvezménnyel a kollekció egy darabját!

Hűségpontgyűjtés: 2019. március 6-tól április 23-ig, a készlet erejéig.

Hűségpontbeváltás: 2019. március 6-tól május 7-ig, a készlet erejéig.

További részletek, játékszabályzat, pontgyűjtőfüzet letöltés: www.coop.hu/berlingerhaus/

promoságasmall

20 ÉVES A SELYEMSONKA

Vásárolj legalább 1 csomag Sága Selyemsonkát és legyen Tiéd értékes ajándékaink egyike. A vásárlást igazoló blokkod AP kódját, a vásárlás helyszínét és a vásárlás időpontját töltsd fel a weboldalra. Kérlek, őrizd meg a blokkot, mert annak bemutatása szükséges a nyeremények átvételéhez.

Részletek: https://selyemsonka20.hu

Promóció időtartama: 2019. március 11 – június 2.

Syoss

VÁSÁROLJ, REGISZTRÁLJ, NYERJ!

Mutasd meg a világnak, hogy nálad a gyönyörű haj és a lehengerlő stílus tökéletes harmóniában vannak! Játssz velünk, nyerd meg a 300 000 Ft értékű vásárlást és járd végig a Fashion Streetet personalshopper Zipy segítségével, hogy elsőként tündökölhess a tavaszi szezon legújabb kiegészítőiben!

  • Keresd fel az akcióban részt vevő áruházak egyikét és vásárolj legalább 1 db Syoss terméket, majd tartsd meg a blokkot!
  • Regisztrálj weboldalunkon, töltsd fel a blokkon szereplő AP-kódot és add meg a vásárlás időpontját.
  • Nyerd meg a fődíjat, egy 300 000 Ft értékű vásárlást a Fashion Streeten personalshopper Zipy segítségével! De akár a Tiéd lehet egy 25 000 Ft értékű Inglot csomag, egy Nini Molnar designer táska vagy egy Tangle Teezer hajkefe.

Promóció időtartama: 2019. február 14 – március 31.

Info: http://ilovesyoss.hu

sport

SPORT SZELET – LEGYEN KI A 4 KEREKED!

Elszáll az agyad az utakon? Inkább harapj rá egy Sport szeletre és nyerj!

Vásárolj Sport szeletet a Coop üzletekben és nyerj egyet az értékes nyeremények közül! A tárgynyereményekért töltsd fel a csomagolásban található kódot a sportszelet.hu-ra, amennyiben “NYERTEL” szót találsz a csomagolás belsejében, váltsd be azt egy újabb Sport szeletre!

Nyeremények:
Fődíj: 1 x Smart EQ Forfour elektromos autó
További nyremények: 4 x Ztech ZT-09-A elektromos robogó
Napi nyeremény: 40.000 Ft-os Players Room vásárlási utalvány

Promóció időtartama: 2019. február 1. – március 31.
Részletek, játékszabályzat, kódfeltöltés: sportszelet.hu

fa02

NYERJ BRAZIL ÉLMÉNYEKET!

Éld át Te is a brazil hangulatot új vegán, 100%-ban természetes növényi kivonatokat tartalmazó, parabén mentes termékcsaládunkkal, mely a környezetet is védi! Vásárolj most bármely két Fa vagy Vademecum terméket és nyerj egzotikus utazást Brazíliába vagy az értékes napi/heti nyeremények egyikét!

A promóció időtartama: 2019. január 1 – április 30.

 Részletek: www.fapromo.hu

COOP KLUB PARTNERKEDVEZMÉNYEK

A Coop üzletlánc hűséges vásárlói számára újabb kedvezményeket nyújt. A garantált hűségutalvány, a kedvezményes törzsvásárlói árak és egyedi promóciók mellett elindult a Coop Klub Partnerprogram is, melynek keretében, vásárlóink számos partnerünknél 5-35% kedvezménnyel vehetik igénybe partnereink szolgáltatásait, termékeit.

Részletek: http://www.coop.hu/coop-klub/coop-klub-partnerkedvezmenyek/