orbico

NYERŐ VÁLASZTÁS

Vásárolj legalább 500 Ft értékben Gillette, Head&Shoulders, Pantene, Secret, Tampax vagy Always terméket a promóció ideje alatt üzleteinkben és nyerj!

Vásárlás után válaszd ki a neked tetsző színű fődíjat (kék vagy piros színben) és töltsd fel vásárlásod blokkadatait a http://www.nyerovalasztas.hu/ oldalra vagy küldd el SMS-ben a 06 30 344-4294 nem emelt díjas telefonszámra, hogy nyerhess.

Nyeremények:

  • Fődíj: 1 db Renault Clio
  • Heti nyeremények: hetente 1 db 50.000 Ft értékű MOL Group Gift ajándék kártya és hetente 1 db 50.000 Ft értékű Vásárlási utalvány (összesen 9-9 darab)
  • Napi nyeremények: naponta 1 db Női Gillette borotva + 1 betét és naponta 1 db Férfi Gillette borotva + Fusion Hyd gél 200ml (összesen 61-61 darab)

Promóciós időszak: 2019. április 1. – május 31.

Részletek, játékszabályzat, kódfeltöltés: http://www.nyerovalasztas.hu/

moments

TÖLTSD FEL A KÓDOT ÉS NYERJ

Vásárolj Moments szeletet üzleteinkben és nyerj!

Keresd a tavaszi promóciós (piros FIAT 500-as autós) csomagolású Moments szeleteket, és nézd meg milyen kódot rejt a csomagolás belseje. Regisztrálj a kódfeltöltéshez a https://www.momentsostya.hu/nyeremenyjatek/ oldalon. A regisztráció menüpontra kattintva, hozd létre a saját MOMENTS profilodat, vagy regisztrálj Facebookkal. Miután regisztráltál, lépj be a felhasználóneved és jelszavad segítségével, majd töltsd fel a csomagolásban talált kódot. A rendszer azonnal jelzi, ha a szerencsések egyike vagy! De ha nem nyertél, akkor se szomorkodj, mert továbbra is versenyben vagy a fődíjért, a menő Fiat 500-as gépkocsiért! Sőt, tölts fel egy újabb kódot és növeld az esélyeidet, nyerd meg a fődíjat vagy az értékes ajándékok egyikét!

Nyeremények:

  • Fődíj: 1 db fiat 500
  • Havonta: 1db páros Wellness hétvége az Avalon Resort&Spa-ban
  • Hetente: 1db okostelefon – iPhone XR
  • Naponta: 1db napi fesztiváljegy – egy szabadon választott magyar fesztiválra

Promóciós időszak: 2019.03.18. – 2019.06.16.
Részletek, játékszabályzat, kódfeltöltés: https://www.momentsostya.hu/nyeremenyjatek/

berl

ÚJ ÉLMÉNYEK A KONYHÁBAN!

Vásároljon az akció ideje alatt bármely Promo+ emblémával ellátott Coop üzletben és minden elköltött 1000 Ft után 1 db hűségpontot kap a pénztárnál. Gyűjtsön össze 10 pontot, a pontokat ragassza be a gyűjtőfüzetébe és szerezze meg 50% kedvezménnyel a kollekció egy darabját!

Hűségpontgyűjtés: 2019. március 6-tól április 23-ig, a készlet erejéig.

Hűségpontbeváltás: 2019. március 6-tól május 7-ig, a készlet erejéig.

További részletek, játékszabályzat, pontgyűjtőfüzet letöltés: www.coop.hu/berlingerhaus/

promoságasmall

20 ÉVES A SELYEMSONKA

Vásárolj legalább 1 csomag Sága Selyemsonkát és legyen Tiéd értékes ajándékaink egyike. A vásárlást igazoló blokkod AP kódját, a vásárlás helyszínét és a vásárlás időpontját töltsd fel a weboldalra. Kérlek, őrizd meg a blokkot, mert annak bemutatása szükséges a nyeremények átvételéhez.

Részletek: https://selyemsonka20.hu

Promóció időtartama: 2019. március 11 – június 2.

COOP KLUB PARTNERKEDVEZMÉNYEK

A Coop üzletlánc hűséges vásárlói számára újabb kedvezményeket nyújt. A garantált hűségutalvány, a kedvezményes törzsvásárlói árak és egyedi promóciók mellett elindult a Coop Klub Partnerprogram is, melynek keretében, vásárlóink számos partnerünknél 5-35% kedvezménnyel vehetik igénybe partnereink szolgáltatásait, termékeit.

Részletek: http://www.coop.hu/coop-klub/coop-klub-partnerkedvezmenyek/