Coop Mikulás: Idén is néhány újdonsággal érkezett a kisvonat

Ha december 5-6., akkor érkezik a Coop Mikulás! Bár a 2020-as esztendőt sajnos ki kellett hagynunk, tavaly már korlátozások mellett megtartottuk a Coop Mikulás programokat. Idén 2019. után először érkezhetett meg a Coop Mikulás teljes programjával három városba is.

Szolnokon és Debrecenben kétnapos rendezvényt álmodtunk meg. Mikulás nap előtt hétfőn, és a napján, kedden. Mindkét nagyvárosban a délelőttöt arra szántuk, hogy ellátogasson a Mikulásunk az önkormányzat óvodáiba és személyesen ajándékozhassa meg őket. A legnagyobb meglepetést persze mindig a feldíszített kisvonat jelenti, és persze sok gyümölcs, finomság és a kifestő füzetek. A délután a körjáratoké volt most is, melyhez csak a Coop Mikulás karszalagot kellett felmutatni a kicsiknek és nagyoknak. Debrecenben ettől az évtől tovább fejlődhet a program. Nagy lépést tettünk ebbe az irányba azzal, hogy a rendezvényt a helyi Hajdú-Coop Zrt.-vel közösen valósítottuk meg, így idén minden debreceni Coop boltban hozzá lehetett jutni a karszalaghoz, és új területre is ellátogathatott az ünnepi szerelvény.

Gyöngyösön idén is egynapos programot szerveztünk közösen a GYÖNGYSZÖV COOP Zrt-vel. Délelőtt intézményekben járt a Mikulás, délután pedig útjára indult a körjárat, melynek állomásai a “Tami”-ként ismert üzletünk, és a szervező partner Sláger ABC-je volt.

Már hagyomány, hogy a Coop Mikulás ellátogat mindhárom város kórházában, ahol a gyermekosztály-on lábadozó kicsik napját vidítja fel, ajándékot visz nekik, és remélhetőleg segíti a gyógyulásukat is. Mindhárom település egészségügyi intézményébe velünk tartottak a Szalay Könyvek képviselői, akik szintén ajándékkal készültek a gyermekeknek.

Egy kis kedves újdonsággal is bemutatkoztunk idén először: Aki egész évben jó gyerek volt, és ezt esetleg igazolta is egy versikével, énekkel, és jó barátságba keveredett a Mikulással, hivatalos igazolást is kaphatott arról, hogy jó gyerek volt egész évben.

Most sem valósulhatott volna meg egyik rendezvényünk sem ilyen remekül, ha a szervezésben, lebonyolításban részt vevő kollégák nem állnak a jó ügy mellé, és nem teljes szívükből egyengetik a kisvonat útját, mely idén mindenhol rekordszámú érdeklődőt ért el! Köszönet illeti meg mindannyiójukat, továbbá mindazon szállító partnerünket, akik támogatták kezdeményezésünket. A Coop Mikulás program pompás ráhangolódást teremtett meg a karácsonyi ünnepekhez, így záró sorainkban ezúton is kellemes ünnepeket kívánunk minden olvasónak!