Újabb alapítványi támogatás óvodásoknak

A COOP Szolnok Zrt. 2018-ban alapította mega a COOP SZOLNOK A KÖZÖSSÉGÉRT ALAPÍTVÁNY-t. Az Alapítvány célja az alapító COOP Szolnok dolgozóinak segítségnyújtása betegség és a természeti csapás esetén, valamint a COOP Szolnok működési területén lévő óvodák, iskolák, egészségügyi intézmények támogatása.

Az alapítvány – a magánszemélyek, szállító partnerek és az alapító COOP Szolnok által befolyt – adományok összegekből az év elején a szolnoki Csicsergő Óvodát tudta támogatni 100.000 Ft értékben fejlesztő eszközökkel.

A COOP SZOLNOK A KÖZÖSSÉGÉRT ALAPÍTVÁNY közhasznú vállalásainak eleget téve 2019. április 10-én a Besenyszögi Eszterlánc Óvoda Szászbereki Tagintézménye részére nyújtott 80.000 Ft adományt, az óvodában folyó kulturális hagyományok, értékek ápolásának céljából.

Az adomány átadására az idei COOP Májusfa Futás alkalmával került sor. Az adománylevelet Erdei Adrienn, a szászbereki óvoda tagintézmény-vezetőjének Kovácsné Nagy Judit, az Alapítvány kuratóriumának tagja és Fekete Tibor, az alapító COOP Szolnok Zrt. vezérigazgatója adta át.