COOP üzletként nyitotta ki újra kapuit az egykori „TA-MI” Gyöngyösön

2018. szeptember 27-én 10:00 órakor nyert tartalmat végre a 675. szám. Ez a szám a COOP Szolnok Zrt. új gyöngyösi boltjának száma. Az üzletet azonban a helyi lakók leginkább „TA-MI” néven emlegetik, amit majd három hosszú évig nem látogathattak, hiszen az üzlethelyiségben nem működött kereskedelmi egység. Az ingatlan tulajdonjogának rendezése, a gondos tervezési, építési, toborzási munkát követően azonban mostantól ismét várja régi és új vevőit a Koháry úti COOP Szupermarket.

A COOP Szolnok Zrt. gyöngyösi üzleteinek száma az új egység megnyitásával már hétre emelkedett. A június 28-i szupermarket (Gyöngyház Pláza) nyitását csupán három hónappal követte a másik gyöngyösi nagy bolt átadása. Az új boltot nemcsak az üzemeltető, de jól láthatóan a helyi lakók is nagy érdeklődéssel várták már, hiszen csütörtökön reggel a bolt teljes hosszában sorokban várakoztak a délelőtt 10:00 órai nyitásra. A vevők között többen a korábban itt működő boltok rendszeres vásárlóiként tértek most vissza, de sokan kifejezetten az újdonságokra voltak kíváncsiak, melynek eredményeképpen a bevásárló kocsik és kosarak pillanatok alatt egytől egyig gazdára leltek.

Ez a bolt sem kivétel a cégcsoport utóbbi időben felújított vagy új boltjainak sorából: megjelenésében és tartalmában is követi a boltmegújítási program stratégiai elemeit. Ezt már távolról nézve is könnyen észre vehetik a szakavatott szemek: az új COOP Szolnok üzletekre jellemző antracit szín, gusztusos élelmiszer dekorációs elemek, a település jellemző látképét, épületeit ábrázoló fríz dekor. A belső tér is követi ezt a koncepciót: energiatakarékos fűtés-hűtés, modern hűtőberendezések, igényes burkolóanyagok, praktikus és szemrevaló építészeti megoldások, a fa elemek otthonos melegsége, kellemes, mégis erőteljes világítás, és a szürke alapszínt megtörő kellemes színes dekorációs és útba igazító elemek. 


A választék is a korábbiakhoz hasonló gondossággal került kialakításra. A megszokott és általánosan keresett termékek mellett külön figyelmet kaptak most is a funkcionális termékek vevői igények szerinti biztosítása és praktikus kihelyezése. Természetesen ebbe az üzletbe is került újdonság, mint a COOP Szolnok Zrt. minden közelmúltban átadott boltjába. Ezúttal a korábbi koncepcióhoz képest is nagyobb hangsúlyt kaptak a késztermékek, hidegkonyhai ételek, saláták, cukrásztermékek, péksütemények, vagy akár az azonnal fogyasztható italok. Mindezeket egy csokorba fogja a boltban egy szigetként kialakított „To-Go” egység, mely nagyszerű alternatíva például a reggeli kávé vagy tea, és a helyben sütött, friss péksütemények beszerzésére, egy gyors ebéd és akár desszert megvásárlására, és egy könnyű délutáni tejturmix elfogyasztására is. A turmixokat laktózmentes formában, több kiszerelésben is kínálja a bolt, a narancslevet pedig a vevő kérése szerint, helyben, akár az általa kiválasztott narancsokból is facsarhatják, melyet máris elfogyaszthatunk, de több méretű palackban akár a családnak is haza vihetünk. A „To-Go” sziget kényelmét szolgálja a külön gyors-kassza is, amellyel tényleg villámgyorsan juthatunk friss, egészséges és minőségi élelmiszerekhez.

(Videó: Gyöngyösi Televízió)